Het professioneel team van Michael Grave

Meet
ons team

We staan in voor zowel herstelling als plaatsing van verschillende technische installaties in woningen en kleinere bedrijven. Het team bestaat uit zaakvoerder Michael Grave, twee enthousiaste installateurs en vrouw Evelin die helpt waar ze kan.

Michael zelf staat in voor de herstellingen en volgt elk project nauwgezet op. Hij streeft ernaar om elke klant zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Installateur Dries kwam meteen na zijn studies in dienst bij Michael en is er ook blijven plakken. In de voorbije 11 jaar groeide hij uit tot een toptechnieker die enorm begaan is met het vak én met de klanten. Robin is de jongste van de bende en maakt sinds twee jaar deel uit van het team. Hij is niet alleen vlot in de omgang, maar ook enorm gedreven om nog meer ervaring en kennis op te doen als installateur. Last but not least: Michael’s vrouw Evelin ondersteunt de werkmannen maar al te graag en springt bij waar nodig.

Op zoek naar een installateur voor elektro, sanitair, verwarming, ventilatie of airco? Stuur ons dan gerust een bericht via onderstaand contactformulier, wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Contacteer
ons


Bel ons

0477 39 60 57

Mail ons

info@michaelgrave.be

Adres

Bellewaardestraat 6
8980 Zonnebeke
Logo Michael Grave bvba footer